Hieronta 

Fysioterapia Syvärinranta Oy tarjoaa ammattitaitoisia hierontapalveluja. 

Hierontalahjakortti on aina toivottu lahja! Se sopii niin ikääntyneelle sukulaiselle, urheilevalle ystävälle kuin ihan vain rentoutusta kaipaavalle. Lahjakortti on mainio lahjaidea esim. merkkipäivinä tai juhlapyhinä. Lahjakorttien toimitukset myös postitse ja sähköpostiin!

Ota yhteyttä ja varaa aika hierontaan!

Hieronta

Klassisen hieronnan tarkoitus on parantaa lihaskudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia, lievittää lihaskipuja sekä parantaa nivelten liikkuvuutta. Hieronnassa käytetään viittä perusotetta, jotka ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Hieronta toimii myös erinomaisena stressin lievittäjänä. Hierontaan kannattaa tulla myös ennaltaehkäisevästi.

Hieronnan vasta-aiheita ovat mm. kuume, erilaiset tulehdustilat, laskimotukokset, iho infektiot, murtumat, akuutit vammat ja avohaavat paikallisesti.  Ennen hierontaa varmistetaan aina onko kroonisia tai akuutteja sairauksia, jotka mahdollisesti estävät hieronnan tai jotka tulee huomioida hieronnassa.

Urheiluhieronta / mobilisoiva hieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja sitä sovelletaan aina jokaisen asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Urheiluhieronta keskittyy urheilijalle tärkeiden lihasten käsittelyyn ja se sisältää hieman klassista hierontaa vaikuttavuudeltaan tehokkaampia otteita. Urheilijoilla hieronnalla pyritään nopeuttamaan harjoittelusta palautumista tai vastaavasti kilpailua edeltävässä hieronnassa aktivoimaan lihaksistoa kilpailusuoritukseen.

Urheiluhieronta sopii ammattiurheilijoiden lisäksi ihan kaikille muillekin iästä riippumatta. Mobilisoivaan hierontaan sisältyy fysioterapeuttisia otteita kuten nivelten mobilisointia sekä passiivisia venytyksiä tarpeen mukaan.