Yritys 

Yritys on toiminut Nilsiässä vuodesta 1979. Yhtiön nimi vaihtui kesäkuussa 2019 samalla, kun yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi. Yrityksen virallinen nimi on Fysioterapia Syvärinranta Oy, mutta jatkossakin käytämme markkinoinnissa tuttua nimeä Kuntoutus Kaartinen. 

Toimitilat sijaitsevat Nilsiän keskustassa koulukeskuksen naapurissa kauniin Syvärin rannalla. Uudistetuissa ja liikuntaesteettömissä toimitiloissamme on neljä hoitohuonetta, pieni harjoitustila, viihtyisä odotustila sekä inva-wc. Henkilökuntaamme kuuluu viisi fysioterapeuttia ja terveydenhuollon sihteeri. Yrityksen toimitusjohtajana toimii yrittäjä Tarmo Parviainen.

Yrityksemme toiminnan perustana on alusta saakka ollut vahva tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erityisosaaminen. Toimintamme lähtökohtana on luotettava ammatillinen osaaminen ja asiakkaan tarpeita vastaava yksilöllinen palvelu. Jatkuvalla kouluttautumisella takaamme sinulle asiantuntevan, laadukkaan ja turvallisen terapian. Meille voit tulla hoitoon niin lääkärin antaman hoitomääräyksen kanssa tai ilman lähetettä. Teemme myös koti- ja laitoskäyntejä.

Olemme Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n sekä Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Olemme myös Fysi Partners Finland Oy (FPF) kumppanuusyritys ja toimimme Omafysio -toimipisteenä sekä Nilsiässä että Siilinjärvellä.

Ota yhteyttä!